Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Jön az első utánpótlás-döntő, vasasos aranyeséllyel
Írta: Kovg1987   
2017. május 18. csütörtök, 17:30

Péntektől vasárnapig Nyíregyházán rendezik meg az Országos Ifjúsági Bajnokság (OIB) hatos döntőjét, ahol a Kőnig Gábor edzette Vasas Óbuda is érdekelt lesz.

kiss_g

Kiss Grétára kulcsszerep vár a hétvégén. Fotó: Vasas Attila

A menetrend a szokásos: pénteken csoportmeccsek, szombaton keresztjáték, vasárnap a helyosztók várnak az együttesekre, amelyek közül az MTK-val és a Gödöllővel került egy csoportba csapatunk. (A másik három résztvevő a házigazda Nyíregyháza, a Békéscsaba és az UTE.)

"Nem csak én, hanem a játékosok is nagyon várták már ezt a hétvégét, mert nagyon hosszú volt ez a szezon - mondta honlapunknak Kőnig Gábor. -  A játékosok egy része négy fronton küzdött a felnőtt csapattal egész évben, igaz, most már elég régen játszottunk utoljára meccset."

Éppen ezért múlt hétvégén Nyíregyházán játszott felkéstülési tornát a csapat, ahol ugyan a házigazdától kikapott, a BRSE-t és az UTE-t legyőzte, így jól sikerült a főpróba.

"Nem titok, azon dolgoztunk az elmúlt hetekben, hogy Németh Anettet valahogy tudjuk pótolni. Megvannak az elképzeléseim arról, hogy fogunk felállni, de ez egyelőre legyen meglepetés" - nyilatkozta sejtelmesen a szakvezető.

Hozzátette, szerinte négy-öt egyenlő játékerőt képviselő csapat van a mezőnyben, így nehéz megfogalmazni a várakozásait.

"Nagyon kívánom ennek a társaságnak, hogy döntőt játsszon, de ha ránézünk a mezőnyre, ez nagyon nem lesz egyszerű feladat. Egyénileg nagyon jó játékosokból áll a csapatom, igyekeztem őket a földön tartani, szerintem jól sikerült a felkészülésünk, készen állunk. A tudásunk legjavára lesz szükség, de bízom abban, hogy ott leszünk a pályán a vasárnapi utólsó mérkőzésen" - zárta Kőnig Gábor.

Az OIB Vasas-érdekeltségű programja
Május 19., péntek
11:30 Vasas Óbuda – MTK
14:30 Gödöllői RC – Vasas Óbuda

Május 20., szombat
10:00 Fiú és leány OIB középdöntő, Nyíregyháza
12:00 Fiú és leány OIB középdöntő, Nyíregyháza
17:00 Fiú és leány OIB elődöntő, Nyíregyháza
19:00 Fiú és leány OIB elődöntő, Nyíregyháza

Május 21., vasárnap
09:00 Fiú és leány OIB, az 5. helyért, Nyíregyháza
11:00 Fiú és leány OIB, a 3. helyért, Nyíregyháza
13:00 Fiú és leány OIB döntő, Nyíregyháza

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés