Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
'Jobban kell játszanunk, mint az első két meccsen' - Jókay Zoltán
Írta: Kovg1987   
2017. április 09. vasárnap, 20:32

Egy-egyes állásról folytatódik hétfő este hatkor a Folyondár utcában a magyar női röplabdabajnokság elődöntője csapatunk, a Vasas Óbuda és a Fatum Nyíregyháza között. Vezetőedzőnkkel, Jókay Zoltánnal beszélgettünk a vasárnapi edzés után.

IMG_1927

Az elődöntő első meccsén nagy csatában, 3:2-re nyertünk otthon, idegenben azonban 3:1-es vereséget szenvedtünk. A jó játékkal mindkét alkalommal adós maradt a csapat, az azonban mindenképpen biztató, hogy ennek ellenére 1-1-re állunk összesítésben, és volt győzelmi esélyünk pénteken is.

"A Nyíregyháza talán nem volt annyira indiszponált az első két találkozón, mint mi, de biztos vagyok abban, hogy tudnak ennél is jobban játszani. Nekünk pedig jobban kell játszanunk, ez nem is lehet kérdés" - mondta honlapunk érdeklődésére Jókay Zoltán, aki arra készül, hogy sorozatban nyolcadik (!) alkalommal vezesse bajnoki döntőbe akutális csapatát.

"A vasárnapi edzés előtt beszélgettünk egy bő órát, megnéztük a pénteki meccset, videóztunk, és tökéletesen látta, láthatta mindenki, milyen hibáink vannak, mik azok, amik után aztán a Nyíregyháza eredményesen tud védekezni. Azt hiszem, jobban olvasták a játékunkat, mint mi az övéket, de csak azt tudom mondani, amit a mérkőzés után is nyilatkoztam: ezeknek az összejöveteleknek akkor van értelmük, ha utána a következő összacsapáson használjuk is azokat az információkat, amiket megszereztünk" - mondta Jókay a harmadik meccsre való felkészülésről.

Németh Anettel kapcsolatban sajnos nem szolgálhatott jó hírekkel vezetőedzőnk.

"Anett sérülése komolyabb annál, mint hogy hétfőn pályára lépjen. Az MRI vizsgálatra még várunk, akkor tudunk majd pontos képet arról, mi is történt pontosan a térdével, de az biztos, hogy a hétfői találkozón nem számíthatok rá"- mondta Jókay Zoltán.

A hétfői mérkőzés 18 órakor kezdődik, mindenkit várunk szeretettel! A belépés Vasas-függőkártyával továbbra is ingyenes!

Fotó: Vasas Attila

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés