Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Javuló játékkal várhatjuk a Nyíregyháza elleni rangadót
Írta: Kovg1987   
2017. március 03. péntek, 15:11

Női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda a Gödöllő elleni, 3:0-s győzelemmel hangolt a szombati Nyíregyháza elleni bajnoki rangadóra.

20170302_godollo_2

A mérkőzés elején sokat hibáztak a hazaiak, Borkovits Zoltán kénytelen volt alig néhány perc után kihasználni első időkérési lehetőségét (1:6). A folytatásban két pontra zárkózott a Gödöllő, ám ekkor – ahogyan azt idén már megszokhattuk – Tess Rountree vette vállára csapatunkat, amerikai ütőnk gyönyörű támadásaival ismét elléptünk (8:14). A játszma második felében Németh Anett is kivette a részét a pontgyártásból, jó játékkal, magabiztosan nyertük meg a szettet (18:25, 0:1).

A második játszmát is a mieink kezdték jobban, Rountree-t továbbra sem tudta tartani a Gödöllő, könnyedén kerültünk öt pontos előnybe (2:7). A hazaiak javuló mezőnyvédekezésüknek, valamint Szabó Adriennek köszönhetően a második technikai szünethez közelítve két pontra zárkóztak, ezzel azonban el is lőtték minden puskaporukat (12:14). A szett hátralévő részében mindössze három pontot értek el Széles Petráék, csapatunk pedig Szedmák Réka szép támadásaival le is zárta a játszmát (15:25, 0:2).

A harmadik szettre feladót váltott a Gödöllő, Nagy Kitti irányításával pedig sokkal hatékonyabbnak bizonyult a hazaiak játéka, Takács Doroti pontjait követően – a mérkőzés során először - vezettek is (11:9). Változatosan alakult a játék, hol az egyik, hol a másik együttesnél volt az előny, miközben mindkét vezetőedző elhasználta időkérési lehetőségeit is (15:16). A játszma végén azonban ismét a mi lányaink bizonyultak határozottabbnak, Rountree és Németh pontjaival elléptünk, majd a csereként pályára lépő Török Kata jó nyitásaival meg is nyertük a mérkőzést, így győzelemmel hangoltunk a szombati Nyíregyháza elleni rangadóra (21:25, 0:3).

-------------------------------------------------------------------

NŐI RÖPLABDA NB I, 17. FORDULÓ
Penta Gödöllői RC – Vasas Óbuda 0:3 (-18, -15, -21)
Gödöllő, 100 néző. Vezette: Kiss Z., Szarka

Gödöllő: Kötél, Radomszki 10, Széles 4, Szabó A. 10, Takács 8, Nagy A. 2. Csere: Maurer, Kovács A. (liberók), Nagy K. 1, Nagy Zs. Vezetőedző: Borkovits Zoltán
Vasas: Kountoura 4, Rountree 17, Szedmák 7, Németh 10, Sklar 7, Hardy 7. Csere: Lévai (liberó), Török 1. Vezetőedző: Jókay Zoltán

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Borkovits Zoltán: - Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez.
Jókay Zoltán: - Előreléptünk az előző mérkőzéshez képest, de még mindig van miben fejlődnünk szombatig.

Forrás: vasassc.hu, hunvolley.hu. Fotó: Vasas Attila

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés