Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Nem okozott gondot az újonc legyőzése
Írta: Kovg1987   

A két, Jászberény elleni kupaelődöntő közé beékelt, Palota elleni bajnoki mérkőzést a papírformának megfelelően, kevesebb, mint egy óra alatt alatt nyerte meg női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda.

IMG_3473

Jókay Zoltán folyamatosan forgatta csapatát, Lévai Vivien kivételével az összes egészséges kerettag pályára lépett a mérkőzésen. Érdekesség, hogy feladónk, Durst Anna első ízben játszhatott testvére, a palotaiakat erősítő Helga ellen.  A találkozón a várakozásoknak megfelelően végig a mieink domináltak, és nagyon könnyedén, kevesebb, mint egy óra alatt gyűjtötték be a három pontot.

-----------------------------------------------------------------------------

NŐI RÖPLABDA NB I, 13. FORDULÓ
Palota RSC – Vasas Óbuda 0:3 (-10, -11, -12)
Rákospalota, 30 néző. Vezette: Pőcze, Horváth.

Palota: Hadnagy B. 3, Durst H. 5, Nyuka 3, Oláh 6, Bodnár, Kotlárik 1. Csere: Tóth E., Király. Vezetőedző: Fekete Kriszta
Vasas: Kountoura 4, Török 8, Szedmák 8, Németh 6, Rountree 5, Pekárik 5. Csere: Bánlaki (liberó), Sklar 11, Durst A. 2, Hardy 5, Kiss 7. Vezetőedző: Jókay Zoltán

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Fekete Krisztina: - A mérkőzés folyamán már láttam biztató jeleket a játékunkban. Úgy érzem, az új emberek sokat segíthetnek majd nekünk a folytatásban. Bizakodó vagyok. Gratulálok a Vasasnak!
Jókay Zoltán: - Egyértelmű volt a győzelmünk. Minden szettben más felállással kezdtünk, mindenkinek lehetőséget biztosítottam a játékra. Kihoztuk a mérkőzésből azt, amit kellett.

Forrás: hunvolley.hu, vasassc.hu. Fotó: vasassc.hu

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés