Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Magabiztos győzelem a rangadók között
Írta: Kovg1987   
2016. december 10. szombat, 11:29

Újpest után, Újpest előtt Budaörs - női röplabdacsapatunkra, a Vasas Óbudára a Magyar Kupa- és a bajnoki rangadó között egy könnyedebbnek ígérkező, budaörsi kirándulás várt. Szerencsére ezúttal a játékunk igzaolta is az esélyeket, és lányaink simán nyertek pénteken.

IMG_9934

A két Újpest elleni mérkőzés között, pénteken este a tabella kilencedik helyén álló Budaörs otthonába látogatott együttesünk. Megszokott felállásán több helyen is változtatott Jókay Zoltán, Durst Anna, Pekárik Eszter és Németh Anett is kezdőként kapott lehetőséget, míg Tess Rountree nyitásfogadó szélsőként bizonyíthatott. A találkozó alaphangját fiatal átlónk, Németh Anett pontjai adták meg, majd Pekárik Eszter zsinórban kilencszer nyithatott, így az első szett hamar eldőlni látszott (2:11). Németh és Rountree felváltva bombázták a hazai térfélre a labdákat, a játszmát nagyon könnyedén húzta be csapatunk (12:25, 0:1).

A folytatásra Benedek Gabriella Sklart, Szedmák Réka pedig Hardy-t váltotta. A szett elején ismét a remekül játszó Pekáriknak köszönhetően léptünk el, centerünk újabb kilences nyitássorozata után már csak az volt a kérdés, hány ponttal nyerjük végül a játszmát (5:14). Némethet továbbra sem tudta tartani a Budaörs, bő fél óra után megdupláztuk előnyünket (8:25, 0:2).

A harmadik szett során a jó kezdést követően kissé kiengedett csapatunk, így egyenlíteni tudott a BDSE (14:14). A végjátékhoz közeledve három ponttal elléptek a hazaiak, ám Jókay időkérését követően Benedek Gabriella pontjaival pillanatok alatt egyenlítettünk (21:21). Az utolsó percekben még Szedmák Réka is hozzátette a magáét, így a harmadik játszma szorosan alakuló eredménye ellenére is nagyon könnyedén hozta csapatunk a kötelezőt Budaörsön (22:25, 0:3).

Folytatás vasárnap délután öt órakor, az UTE elleni bajnoki rangadón.

---------------------------------------------------------------

NŐI RÖPLABDA NB I, 10. FORDULÓ
Budaörsi DSE – Vasas Óbuda 0:3 (-12, -8, -22)
Budaörs, 50 néző. Vezette: Szabó Zs., Kiss Z.

Budaörs: Schumicky 3, Szabó L., Horuczi 2, Imreh 6, Rácz 9, Selmeczi  5. Csere: Szabó D. (liberó), Boller, Farkas, Páli. Vezetőedző: Ratimorszky Károly
Vasas: Durst 1, Sklar 1, Pekárik 10, Németh 15, Rountree 12, Hardy 2. Csere: Lévai, Bánlaki (liberók), Szedmák 5, Benedek 7. Vezetőedző: Jókay Zoltán

Szöveg: vasassc.hu; Fotó: Vasas Attila

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés