Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Különösebben megizzadni sem kellett
Írta: Kovg1987   
2016. október 30. vasárnap, 10:22

A kötelező győzelem reményében lépett pályára női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda a bajnokság második fordulójában az újonc Palota ellen. A találkozó nem is okozott csalódást, lányaink simán, egy óra alatt begyűjtötték a három bajnoki pontot.

IMG_0564

A női röplabda bajnokság második fordulójában az újonc Palota RSC csapatát fogadta együttesünk a Folyondár utcában. Az első játszmában megszokott kezdőcsapatát küldte pályára Jókay Zoltán, de eltartott néhány percig mire felvették a mérkőzés ritmusát a lányok. A kezdeti nehézségeken túllépve egyre gördülékenyebben játszott együttesünk, a pontokat elsősorban Tess Rountree és Török Kata termelte. A játszmát végül magabiztosan, tíz pontos különbséggel nyerte csapatunk (25:15, 1:0).

A második szettre alaposan átszervezte csapatát Jókay Zoltán, a kezdőcsapatból csak Emily Sklar és Meredith Hardy maradt pályán, érkezett viszont Durst Anna, Németh Anett, Pekárik Eszter, Kiss Gréta és Bánlaki Mária is. A cserék érezhetően motiváltabban léptek pályára, remek centerjátékkal nagyon hamar faképnél hagyták a vendégeket. A rákospalotaiak a játszma során egyetlen pontot értek el önerőből, fiataljaink könnyedén duplázták meg előnyünket (25:7, 2:0).

Benedek Gabriella pályára lépését követően a harmadik játszmát a liberó poszt kivételével már teljes egészében juniorjaink játszották. Csapatunk lendülete már kissé alábbhagyott, a nyitásokba több hiba csúszott, így az eredmény is szorosabban alakult, mint korábban, ám a győzelm egy pillanatig sem forgott veszélyben. A mérkőzést végül minden mezőnyjátékosunk ponttal fejezte be, Jókay Zoltán teljes játékoskeretét láthatta a pályán, együttesünk pedig megszerezte első győzelmét az idei bajnokságban (25:17, 3:0).

---------------------------------------------------------------

NŐI RÖPLABDA NB I, 2. FORDULÓ
Vasas Óbuda – Palota RSC 3:0 (15, 7, 17)
Folyondár utca. Vezette: Bodrogi, Csizmarik

Vasas Óbuda: Szedmák 2, Rountree 6, Török 5, Hardy 11, Kountoura 2, Sklar 4. Csere: Lévai, Bánlaki (liberók), Durst 3, Kiss 7, Pekárik 7, Benedek 4, Németh 6. Vezetőedző: Jókay Zoltán
Palota: Bodnár 1, Lászlop 3, Cirkov 2, Vígh 6, Oláh 5, Nyuka 1. Csere: Hadnagy (liberó). Vezetőedző: Fekete Krisztina

Szöveg: vasassc.hu, Fotó: Vasas Attila

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés