Toborzó
ropitoborzo2
Nyári tábor
ropi_nyaritabor_plakat_2017_2-page-004
Túl a neheze kétharmadán
Írta: Kovg1987   
2017. augusztus 26. szombat, 14:37

Hazatért a kunhegyesi edzőtáborból női röplabdacsapatunk, a Vasas Óbuda.

IMG_0157

A lányok alaposan megszenvedtek az egyébként minden igényt kielégítő sportcsarnokban múlt héten, hiszen talán a felkészülés legnehezebb időszaka az alapozás második hete. A napi három étkezés, két edzés monotóniát egy szerda délelőtti strandolás, valamint egy péntek délutáni, játékos verseny törte meg, de így is igen fáradtan érkezett haza a csapat szombat kora délután - rájuk fér a hétvégi pihenés.

"Minden a tervek szerint halad" - adott rövid helyzetjelentést az első két hétről csapatunk vezetőedzője, Jókay Zoltán, akinek már komoly tapasztalata van az alapozások megfelelő felépítésében.

"Túl vagyunk az első, izomlázas szakaszon, mostanra kezdenek a lányok nagyjából egy szintre kerülni. Nagyon szépen dolgozott a társaság az első két hétben, elégedett vagyok azzal, amit eddig láttam" - értékelt hosszabban Jókay.

Hozzátette, a kunhegyesi egy hét nagyon hasznos volt, hiszen megfelelő környezetben tölthettek együtt egy teljes hetet, és nemcsak ő ismerte meg a lányokat, hanem ők is egymást.

A folytatással kapcsolatban megjegyezte, a következő hét még igen keménynek ígérkezik, hiszen napi két edzéssel folytatódik a munka, azt követően viszont beáll a csapat a szokásosnak nevezhető menetrendre, azaz az iskolásoknak már csak napi egy edzés lesz. "Ezen a héten várható az első ezőmeccsünk is" - mondta vezetőedzőnk.

A csapat egyik újonca, Juhár Dalma - aki tavaly a juniorválogatottal egyszer már részt vett egy komoly alapozáson - arról beszélt honlpunknak, hogy nagyon jól érzi magát a felnőttek között, jól telt a kunhegyesi egy hét, és úgy érzi, sikerült hamar beilleszkednie.

Ami már biztos, hogy együttesünk első felkészülési tornáját Jászberényben vívja szeptember 15-16-án (péntek-szombat).

 

Kiemelt támogatóink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés